Disclaimer

Website disclaimer

De informatie op deze website is bedoeld ter algemene informatie. Alle informatie is afkomstig van EMforce B.V. Hoewel wij ons inspannen om de informatie, producten, diensten en daarmee gerelateerde grafische informatie actueel en correct te houden, kunnen wij de juistheid, nauwkeurigheid, betrouwbaarheid, toepasselijkheid en beschikbaarheid daarvan, expliciet en impliciet, niet garanderen. Elke vorm van vertrouwen die u in deze informatie stelt is geheel voor uw eigen risico.

EMforce B.V. aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor enig verlies of schade, met inbegrip van maar niet beperkt tot indirecte verliezen en gevolgschade, als gevolg van verlies van gegevens of opbrengsten als direct of indirect gevolg van het gebruik van deze website.

Via deze website ku nt u worden doorgelinkt naar andere websites die niet gecontroleerd worden door EMforce B.V. Wij kunnen geen verantwoordelijkheid aanvaarden voor de aard, inhoud en beschikbaarheid van die andere sites.  De beschikbaarheid van enige link impliceert niet noodzakelijk een aanbeveling of goedkeuring van de informatie en meningen die op een gelinkte site worden aangeboden.

EMforce B.V. spant zich in om deze website actief en in goede werking te houden, maar aanvaardt geen aansprakelijkheid voor het niet beschikbaar zijn van de website, al dan niet als gevolg van een technische oorzaak die wij niet kunnen beïnvloeden.

Reacties zijn gesloten.